ДО КИЄВА ПРИБУЛА ЧУДОТВОРНА ІКОНА БОЖОЇ МАТЕРІ

19 листопада 2022 року, з благословення Предстоятеля Православної Церкви України, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія та з нагоди храмового свята Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря – Собору архістратига Михаїла та інших небесних сил безплотних до Києва прибула чудотворна ікона Пресвятої Богородиці «Іверська-Мирненська (Мироточива).
Разом з архієреями, братією монастиря, духовенством міста Києва тапарафіянами святиню зустрів намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архієпископ Вишгородський Агапіт.
Під спів «Величання» ікона Божої Матері була внесена у Михайлівський собор, після чого розпочалося святкове Всенічне бдіння, яке очолив Блаженнійший Митрополит Епіфаній.
Під час Всенічного бдіння разом з Блаженнійшим владикою молилися архієреї, всечесна братія монастиря та запрошене духовенство, у числі якого були благочинний Святошинського і Голосіївського районів м. Києва, настоятель храму на честь ікони Божої Матері “Живоносне Джерело” протоієрей Роман Музика, а також благочинний храму – протоієрей Роман Баранов.
Святиня перебуватиме в Михайлівському кафедральному соборі Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря м. Києва від 19 до 22 листопада включно.
Щодня під час перебування ікони Богородиці вранці, вдень та ввечері у Михайлівському соборі будуть звершуватися богослужіння та підноситимуться молитви за перемогу та мир в Україні.

Опубліковано у Статті. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.