Візит до парафії Вознесіння Господнього у м. Малага (Іспанія)

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, голова Управління зовнішніх церковних зв’язків архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон відвідав парафію Вознесіння Господнього у місті Малага, що знаходиться на півдні Іспанії.

12 червня 2016 року, в неділю після Вознесіння, архієпископ Іларіон звершив Божественну літургію у храмі Вознесіння Господнього.

За богослужінням архіпастирю співслужили: настоятель парафії протоієрей Тарас Аннюк, заступник голови УЗЦЗ архімандрит Кіріон (Інасарідзе) та голова місійного відділу при УЗЦЗ, настоятель парафії ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» м. Києва протоієрей Валерій Семанцо.

Зранку, перед святковим богослужінням, при вході до храму дітки парафії віршами та квітами зустріли архіпастиря та піднесли йому український коравай.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, голова Управління зовнішніх церковних зв’язків архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон за богослужінням, під час малого входу нагородив настоятеля парафії протоієрея Тараса Аннюка правом носіння хреста з прикрасами.

За Божественною літургією підносилися молитви за парафіян, український та іспанський народи і Богом бережену Українську державу. Особливо, зі сльозами і глибокою вірою, українці молились за свою Батьківщину, яка переживає військову агресію Росії на Донбасі. Віряни просили Господа, щоб Він визволив Україну від нашестя чужинців, подав мир, єдність і благословення українському народу.

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон подякував усім присутнім за запрошення і теплу молитву.

Завершилось богослужіння молитвою за Україну «Боже Великий Єдиний» та спільною світлиною.

Опубліковано у Статті. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.