Урочиста церемонія покладання квітів з нагоди Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України Біля пам’ятного знака на честь загиблих святошинців – воїнів АТО/ООС

23 серпня 2021 року біля пам’ятного знака на честь загиблих святошинців – воїнів АТО/ООС (вул. Чорнобильська, 12) відбулася урочиста церемонія покладання квітів з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 30-річчя незалежності України.
На урочистостях були присутні керівництво Святошинської РДА на чолі з Сергієм Павловським, представники ветеранських організацій та інших громадських об’єднань, у тому числі учасники бойових дій, духовенство, учнівсько-педагогічний колектив ЗЗСО № 304 та місцеві громадські активісти.
На знак поваги до самовідданості та героїзму захисників незалежної України та пам’яті про їх подвиг присутні схилили голови у хвилині мовчання за загиблими борцями.
Від святошинської громади керівництво району поклало квіти до пам’ятного знака на честь загиблих святошинців – воїнів АТО/ООС.
На завершення урочистої церемонії благочинний Святошинського та Голосіївського районів Православної Церкви України, настоятель храму на честь Ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» протоієрей Роман Музика відслужив молебень за Україну у співслужінні священників Святошинського благочиння ПЦУ.

Опубліковано у Статті. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.