Храмове свято в етнографічному комлексі “Українське село” (с. Бузова)

Святий великомученик Димитрій Солунський має велику пошану серед православного люду. Чимало храмів в Україні присвячені цьому угоднику Божому. Один із них дуже знаний на Київщині. Це храм, розташований у селі Бузова Києво-Святошинського району.Розташований він у мальовничій місцевості серед лісу, на території етнографічного комплексу «Українське село». Тісні зв’язки братерської любові здавна поєднують нашу парафію із цією релігійною громадою. Її настоятель, митрофорний протоієрей Богдан Тимошенко на початку свого пастирського служіння був кліриком храму на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело» на Борщагівці. Тому він завжди радо запрошує духовенство і вірних нашої парафії до спільної молитви.
Ось і сьогодні, 8 листопада, настоятель нашого храму отець Валерій на запрошення отця Богдана відвідав Свято-Димитрівський храм, де взяв участь в урочистому богослужінні, яке очолив Намісник Патріаршого престолу Високопреосвященніший Епіфаній, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський. Спільно із чесленим запрошеним духовенством Владика Епіфаній звершив Божественну Літургію, яка завершилася святковою хресною ходою. По завершенні богослужіння відбулася спільна святкова трапеза.

Більше фото можна проглянути за цим посиланням:

http://vidomosti.kiev.ua/novyny/24-bohosluzhinnia/1452-den-pam-iati-sviatoho-velykomuchenyka-dymytriia-solunskoho-v-seli-buzova.html

 

Опубліковано у Статті. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.