Нагородження переможців Мистецько-краєзнавчого фестиваля “Історії Борщагівського краю”

Мистецько-краєзнавчий фестиваль “Історії Борщагівського краю” у зв’язку з епідемічною ситуацією цьогоріч пройшов у форматі онлайн.
Учасники феста – учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів, учасники громадських об’єднань дітей та молоді, педагоги, краєзнавці, громадські діячі, яких цікавить історія Микільсько-Борщагівського житлового масиву, неіснуючих уже сіл Микільська, Братська й Михайлівська Борщагівки, історичної місцевості Борщагівка, підготували тематичні літературно-музично-театралізовані презентації та представили їх на суд журі.
Вже традиційно на базі ЗЗСО № 281 (бульвар Кольцова, 7-Б) відбулося визначення та нагородження переможців фестивалю, заявки на участь у якому подали 13 команд-учасників. У зв’язку з карантинними обмеженнями участь у відзначенні переможців фестивалю взяли по 1 представнику команди і керівник відповідного закладу освіти. Серед інших почесних гостей завітали сьогодні на це святкове дійство й голова Святошинської РДА Сергій Павловський і його заступник Олексій Мошковський. Від імені Православної Церкви України участь у жюрі та церемонії відзначення переможців взяв виконуючий обов’язки настоятеля храму на честь ікони Божої Матері “Живоносне Джерело” протоієрей Роман Музика.
Гран-прі фестивалю вже вдруге отримала команда ПНЗ ЦВПСВМ “ДЕСАНТНИК”, крім того цього року було вперше запроваджено приз журі, який отримала команда ЗЗСО № 235.
Традиційно всі учасники фестивалю отримали відповідні дипломи та подарункове видання книги на історичну тематику, переможці – грамоти та подарункові сертифікати на екскурсію, а також солодощі.
Від імені Предстоятеля ПЦУ, Блаженнішого Епіфанія, митрополита Київського і всієї України, протоієрей Роман Музика вручив “Благословенні грамоти” багаторічним організаторам цього фестивалю, котрі піклуються про духовне та інтелектуальне просвітництво Борщагівки: Романенко Ірині Олексіївні (начальнику відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Святошинської РДА ), Цимбал Людмилі Яківні (директору ЗЗСО № 281), Гордійчуку Валерію Вікторовичу ( директору СЗШ № 235 ім. В.Чорновола), Штефан Анастасії Іванівні (заступнику директора з виховної роботи СЗШ № 235).

Опубліковано у Статті. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.