Вшанування пам’яті загиблих воїнів у Святошинському районі

12 жовтня 2018 року, напередодні Дня захисника України, у Святошинському районі відбулися урочистості біля пам’ятного знаку святошинцям, що загинули в зоні АТО на Сході України та церемонія покладання квітів, на яких були присутні голова Святошинської РДА Володимир Каретко, перший заступник голови Сергій Пилипчук, помічник народного депутата України Олександра Третьякова Ніна Роговець, представники військового комісаріату Святошинського району, представники ветеранських організацій району, духовенство Святошинського благочиння на чолі з протоієреєм Віталієм Клосом, проректором із наукової роботи Київської православної богословської академії, настоятелем парафії Святого Миколая у Біличах, насельники монастиря Св. Архистратига Божого Михаїла (Марсель, Франція): архімандрит Амфілохій та ігумен Максим; педагоги та учнівська молодь.
Учні ЗЗСО № 304 підготували проникливу літературну частину урочистостей. Вони згадали трагічний список загиблих у зоні АТО святошинців, який на сьогодні становить 44 особи. Присутні хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять. Молодь глибоко відчуває особливість цих святкувань сьогодні, у час російської агресії, і тому урочистості пройшли в напрочуд патріотичній атмосфері. Перед присутніми виступив голова Святошинської РДА Володимир Каретко. Слово мав також голова Спілки ветеранів антитерористичної операції Святошинського району м. Києва Євген Кривобок.
На завершення урочистостей священики Української Православної Церкви Київського Патріархату та відслужили заупокійну літію за загиблими героями та виголосили їм “Вічну пам’ять”.

Опубліковано у Статті. Додати до закладок постійне посилання.

Коментарі закриті.